4-2 Johan Skog (Linus Sahlin, Robin Holmlund)
5-2 Max Eriksson (Victor Nåvik, Kevin Tumfart)
6-2 Max Eriksson (Linus Sahlin, Emil Norrman)
utvisning: Christoffer Schmidt (friläge)
varning: Max Eriksson

Förra matchen mot Hassel var ganska tuff så vi väntade något liknande till kvällens match. I och för sig blev det 2 utvisningar men de bedömdes som lindriga. Vi lovade varandra att kriga och visa hjärta i varje närkamp men inte glömma bort att spela boll. Och det höll vi. Det var mycket bra spel från vår sida hela första halvlek och flera målchanser skapades i nästan varje anfall. Men vi hade svårt att värdera lägena så för att vi skulle få mål så hjälpte Hasselförsvarna till att få bollen i mål. 2-1 till Kuben i halvlek hade kunnat vara mer.
Tilll andra halvlek så pratade vi om att inte ha bråttomt i avsluten utan ta det lite lugnare. Utfallet blev att vi gjorde 4 egna mål i den andra halvleken. Det var många som var bra idag. Kevin Tumfart var kanske bäst på plan, vilken kämpe! Övrigt att notera: Emilio Pilotti gör det bra när han kommer in på högerbacken, Linus Sahlin från 97-laget var pigg och låg bakom 3 av målen. Robin Holmlund såg ut som en boxare efter matchen och gör ännu en bra match. Sinan Akdag gjorde en bra första halvlek men mattades något i andra. Sen målskyttarna Johan Skog och Max Eriksson måste också få ett plus. Nu ser vi fram mot ett litet uppehåll.

tor 21 jun 2012, 19:00 Hassels IF - Kubikenborgs IF 1 - 3
sön 9 sep 2012, 16:00 Hassels IF - Kubikenborgs IF 1 - 7